COMUNICAT 10.08.2020

 In Articole
Fișele de proiect evaluate în cadrul apelului POR/GALRESITA/2020/9/4/Accesibiltate vizează măsurile „Creșterea accesibilității pietonale în condiții de siguranță a locuitorilor din ZUM Mociur” şi „Modernizarea drumurilor de acces spre ZUM Dealu Crucii și ZUM Mociur, pentru extinderea transportului public și accesibilitatea (mai) facilă a echipajelor de intervenție”. Acestea se încadrează în următoarele fișe de intervenții din cadrul SDL Reşiţa: – Fișa intervenției H4. Reabilitarea drumurilor de acces rutier spre ZUM Mociur, pentru a crește accesibilizarea spre/dinspre cartier – Fișa intervenției H5. Reabilitarea căii de acces Str. Feroviarului – Str. Dealu Mare pentru extinderea transportului public
In urma evaluarii fișelor de proiect depuse de UAT Reșița „Reabilitarea căii de acces Str. Feroviarului – Str. Dealu Mare pentru extinderea transportului public”, 2020, cu o valoare eligibilă de 3.326.000,00 lei, înregistrată la GAL Reșița sub nr. 10/02.07.2020, și respectiv, „Reabilitarea drumurilor de acces spre ZUM Mociur, pentru a crește accesibilizarea spre/dinspre cartier”, cu o valoare eligibilă de 3.088.000,00 lei, înregistrată la GAL Reșița sub nr. 11/02.07/2020 s-a constatat că fișele de proiect respectă rigorile în materie, repectă criteriile impuse, precum și elementele de punctaj detaliate în grile, cumulând următorul punctaj: – „Reabilitarea căii de acces Str. Feroviarului – Str. Dealu Mare pentru extinderea transportului public”- 80 puncte – „Reabilitarea drumurilor de acces spre ZUM Mociur, pentru a crește accesibilizarea spre/dinspre cartier” – 80 puncte.
In acest context se constată admiterea din punct de vedere a conformității administrative și a eligibilității a fișelor de proiect depuse de UAT REȘIȚA „Reabilitarea căii de acces Str. Feroviarului – Str. Dealu Mare pentru extinderea transportului public” și „Reabilitarea drumurilor de acces spre ZUM Mociur, pentru a crește accesibilizarea spre/dinspre cartier”. Ambele fișe de proiect sunt declarate eligibile, cu propunere în vederea selectării la finanțare.
Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Nu suntem în preajmă acum. Dar ne puteți trimite un e-mail și vă vom răspunde cât mai curând.

Not readable? Change text. captcha txt